Maak kennis met de collecties:

Duik in de wereld van onze houten borrelplanken, waar elke kleurencombinatie een verhaal vertelt en een ervaring weerspiegelt die ons heeft geïnspireerd. De borrelplanken binnen deze collecties zijn ontworpen met dezelfde kleuren combinaties, maar zijn per stuk natuurlijk uniek.

 

Elke plank is doordrenkt met karakter en unieke schoonheid, gevangen in de prachtige combinatie van kleuren. Laat je meenemen op een reis door de herinneringen die ons hebben gevormd en de landschappen die ons hebben betoverd. Elk stuk is meer dan alleen een borrelplank; het is een moment van verbinding, een bron van inspiratie en een feest van esthetiek.

Blader door onze kleurencombinaties en ontdek de verhalen achter de pracht die je op tafel brengt.

Stap in de betoverende duisternis van de 'Black Pearl' collectie, waar elegantie en mysterie samenkomen. Deze borrelplank vertelt het verhaal van een nachtelijke wandeling langs een glinsterende kustlijn. Het diepe zwart weerspiegelt de duisternis van de oceaan, terwijl het sprankelende goud en het stralende wit de sterren aan de nachtelijke hemel symboliseren. Deze kleurencombinatie roept een gevoel op van tijdloze schoonheid en de kracht van contrasten. Laat je verleiden door de 'Black Pearl' plank en creëer momenten van elegantie en grandeur tijdens je borrelervaringen.

 

Verlies jezelf in de betoverende diepten van de 'Ocean Jewel' collectie, waar de zee haar geheimen onthult in levendige kleuren. Deze borrelplank is een eerbetoon aan de schitterende schoonheid van de oceaan. Met tinten die variëren van diepblauw tot sprankelend wit en glinsterend goud, neemt deze kleurencombinatie je mee naar een wereld van rustgevende golven en fonkelende juwelen onder het wateroppervlak. Elk moment met de 'Ocean Jewel' plank is als een zorgeloze dag aan zee, waar de horizon eindeloos lijkt en de tijd vertraagt. Leg deze plank op tafel en laat de magie van de oceaan je bijeenkomsten verrijken met een vleugje maritieme pracht.

Dit is 'Candy Blush', waar zoete kleuren samenkomen in een feest van vreugde en warmte. Deze borrelplank is als een zonovergoten picknick op een lentedag, waarbij de zachte bries de geur van bloemen draagt. Met roze als de dominante tint, samen met helder wit, stralend geel en glinsterend goud, roept deze kleurencombinatie een gevoel op van jeugdige energie en speelse vreugde. Leg de 'Candy Blush' plank op tafel en creëer een atmosfeer van optimisme en gezelligheid, terwijl je geniet van elkaars gezelschap en de kleine geneugten van het leven viert.

Voel betoverende schemering van 'Amber Twilight', waar de lucht doordrenkt is met warme gloed en mysterie. Deze borrelplank brengt de sfeer van een betoverende avondschemering tot leven. Met tinten van diep oranje, zacht paars, stralend wit en glinsterend zilver, roept deze kleurencombinatie een gevoel op van rustige contemplatie en ingetogen elegantie. Het is alsof de laatste zonnestralen van de dag zich vermengen met de kalmerende schaduwen van de nacht. Zet de 'Amber Twilight' plank op tafel en creëer een atmosfeer van rust en verfijning, waar gesprekken net zo diepgaand zijn als de kleuren op de plank.

Waai binnen in de zachte pracht van 'Ivory Meadows', waar weelderige grasvelden zich uitstrekken onder een gouden zon. Deze borrelplank omarmt de sereniteit van een groen landschap, doordrenkt met de helderheid van wit en de glans van goud. De kleurencombinatie van frisgroen, zuiver wit en schitterend goud roept een gevoel van vernieuwing en rust op, zoals een wandeling door een bloeiende weide op een zonnige dag. Plaats de 'Ivory Meadows' plank op tafel en geniet van de verkwikkende sfeer die doet denken aan de prachtige natuur, terwijl je samenkomt om te delen in de schoonheid van het moment.

Verwelkom de buitengewone wereld van 'Limited Editions', waar elke borrelplank een uniek kunstwerk is dat een eigen verhaal vertelt. In deze collectie vind je de meest bijzondere en exclusieve uitspattingen van creativiteit en vakmanschap. Elke plank is een meesterwerk op zichzelf, met kleuren, vormen en texturen die je telkens weer zullen verrassen. De 'Limited Editions' zijn als zeldzame juwelen die een vleugje magie toevoegen aan je bijeenkomsten. Duik in deze verzameling en ontdek steeds opnieuw de grenzeloze verbeeldingskracht van onze creaties, waar geen twee planken hetzelfde zijn en elke plank een unieke ervaring biedt.

© 2023 Pelanc | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel