Online webshop Pelanc: unieke houten borrelplanken

Welkom bij Pelanc, jouw toevluchtsoord voor prachtige houten meesterwerken die de ziel van ambacht en creativiteit vangen. Wij zijn meer dan zomaar een webshop; we zijn de poort naar een wereld waar functionaliteit en kunst samensmelten, waar hout tot leven komt in de meest verbluffende vormen.

Onze passie voor hout gaat verder dan het gewone. Met vakkundigheid en liefde creëren we met de hand prachtige stukken die het alledaagse transformeren tot iets buitengewoons. Denk aan elegante borrelplanken die niet alleen dienen als het perfecte podium voor culinaire creaties, maar ook als uitdrukkingen van de natuurlijke schoonheid van hout zelf.

Wat ons onderscheidt, is onze ontembare drang om magie aan elk stuk toe te voegen. Het geheim achter onze betoverende ontwerpen ligt in het gebruik van een bijzonder materiaal dat elk stuk verandert in een uniek kunstwerk. Hierdoor ontstaat een spel van licht, kleur en textuur dat de zintuigen prikkelt en de verbeelding voedt.

Maar Pelanc is meer dan alleen een bron van prachtige houten creaties. We zijn trots op ons inclusieve ethos, waarbij we de krachten bundelen met getalenteerde mensen met diverse mogelijkheden. Samen creëren we planken die niet alleen verhalen vertellen, maar ook een sociale impact hebben. Elke aankoop bij Pelanc draagt bij aan onze missie om een positief verschil te maken in de wereld.

Stap binnen in de wereld van Pelanc en ontdek de magie die schuilt in elk stuk hout. Laat onze creaties jouw dagelijkse leven verrijken en je omgeving transformeren in een oase van kunstzinnigheid en functionaliteit. Dompel jezelf onder in de schoonheid van hout, gevangen in tijdloze ontwerpen die je hart verwarmen en je huis verfraaien. Welkom bij Pelanc, waar passie en hout samenkomen om jouw wereld mooier te maken.

Eigenaresse Pelanc

Ik ben Anne en eignaresse van online webshop Pelanc. Ik vind het ontzettend leuk om unieke producten te ontwerpen en vanuit die gedachte ben ik met Pelanc gestart. Ik maak gebruik van mooie houten borrelplanken, die ik omtover tot hele mooie unieke borrelplanken. De borrelplanken zijn echt uniek. Geen een borrelplank is hetzelfde en daarom kan in mijn klanten altijd blij maken met echt een bijzonder cadeau voor zijn of haar geliefde, vrienden en familie.  

Wij staan met onze producten regelmatig op beursen en markten. In Scheveningen zijn wij vaak aanwezig. Dit vind ik ontzettend leuk om te doen, omdat ik op de markt direct contact heb met mijn klanten. 

Regelmatig krijg ik de vraag of ik een borrelplank met bepaalde kleuren kan maken. Dat is uiteraard geen probleem. Ik ga de uitdaging graag aan. Dus heb je specifieke wensen, dan kan je altijd contact met mij opnemen. 

Veel shopplezier en misschien zien wij elkaar op een beurs of markt. 

Anne 

 

© 2023 - 2024 Pelanc | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel