De werkplaats 

Onze borrelplanken van essenhout en eikenhout worden geproduceerd door getalenteerde mensen met een beperking. Wij zijn ontzettend trots dat wij deze mensen kunnen ondersteunen. De betrokkenheid van deze individuen is een essentieel onderdeel van onze productie en het resultaat is vakmanschap met een positieve sociale impact.                                           

Werkplaats Pelanc

Werkplaats Pelanc

Werkplaats Pelanc

  Houten Borrelplanken essenhout en eikenhout

De essenhouten en eikenhouten borrelplanken van Pelanc worden gemaakt van in Nederland gekapt hout. Dit betekent dat wij bronnen in Nederland ondersteunen en tegelijkertijd de ecologische voetafdruk minimaliseren. Het hout dat wij selecteren, is zorgvuldig gekozen voor zijn kwaliteit en duurzaamheid. Hierdoor leveren wij een positieve bijdrage aan het behoud van onze Nederlandse bossen.                                    

Werkplaats Pelanc

Werkplaats Pelanc

Bij Pelanc is ons streven meer dan alleen het creëren van mooie en functionele producten; het gaat ook om een diepgaand engagement voor duurzaamheid en sociale verantwoordelijkheid. Wij zijn er trots op te kunnen zeggen dat onze toewijding verder gaat dan het ontwerpen van prachtige items - het omvat ook het maken van positieve impact op sociaal niveau. 

Werkplaats Pelanc

Bekijk hier al onze borrelplanken

© 2023 - 2024 Pelanc | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel