Retourvoorwaarden - Pelanc

Bij Pelanc hechten we veel waarde aan jouw tevredenheid met onze producten. Hier zijn onze retourvoorwaarden om ervoor te zorgen dat je een soepele retourervaring hebt.

Retourtermijn

Je hebt het recht om gekochte artikelen binnen 14 werkdagen na ontvangst te retourneren, zolang ze niet zijn gebruikt. Deze 14 dagen gaan in zodra je het product hebt ontvangen.

Alle artikelen

Deze retourregeling geldt voor al onze producten, inclusief sale, outlet en niet-afgeprijsde artikelen. Let op: gebruikte artikelen kunnen niet worden geretourneerd.

Verpakking en staat

Bij ruilen of retourneren moet het artikel zich in goede staat bevinden en goed verpakt zijn. Zorg ervoor dat de verpakking voldoende is opgevuld om het product tijdens transport te beschermen.

Retourformulier en pakbon

Voeg altijd een compleet ingevuld retourformulier en de pakbon bij het product dat je wilt retourneren. Het retouradres vind je onderaan het retourformulier. Knip dit uit en plak het op de retourzending, zorg ervoor dat het goed zichtbaar is.

Verzenden

Geef het pakketje af bij het dichtstbijzijnde postkantoor of PostNL-punt. Houd er rekening mee dat de kosten en het risico van de retourzending voor jouw rekening zijn. We raden aan om een Track & Trace code te gebruiken en deze te bewaren.

Ruilen

Voor het ruilen van een artikel brengen wij geen extra portokosten in rekening voor het opnieuw verzenden van je bestelling.

Retourbetalingen

Zodra wij je retourzending hebben ontvangen en geen verdere actie nodig is, zullen wij het verschuldigde bedrag binnen 14 werkdagen terugstorten op je bank- of girorekening.

Garantie

Wij bieden zes maanden garantie op al onze producten. Neem bij eventuele problemen contact met ons op.

Klachtenservice

Controleer de geleverde artikelen direct na ontvangst op eventuele materiaal- en/of productiefouten. Meld eventuele gebreken onmiddellijk per e-mail aan info@pelanc.nl. Gebreken die niet door slijtage zijn veroorzaakt, zullen worden gerepareerd. Als reparatie niet mogelijk is, sturen we je een vervangend exemplaar.

Terugbetaling

We zullen het aankoopbedrag binnen 14 werkdagen terugstorten. Dit omvat het volledige aankoopbedrag, inclusief oorspronkelijke verzend- en betaalkosten. De terugbetaling zal op dezelfde manier worden gedaan als de oorspronkelijke betaling. Als dit niet mogelijk is, nemen we contact met je op.

Beschadigde of verkeerd geleverde producten

Als je een beschadigd of verkeerd geleverd product terugstuurt na ontvangst, vergoeden wij de retourkosten achteraf.

Afhandeling

Zodra we je retourzending hebben verwerkt, ontvang je automatisch een bericht. We streven ernaar dit zo snel mogelijk te doen. Als je na 14 dagen nog niets hebt gehoord, neem dan contact met ons op.

Mocht je vragen hebben over onze retourvoorwaarden of hulp nodig hebben bij het retourneren van een product, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via info@pelanc.nl

Jouw tevredenheid is onze prioriteit!

 

 

© 2023 - 2024 Pelanc | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel