Retourvoorwaarden - Pelanc

Bij Pelanc hechten we veel waarde aan jouw tevredenheid met onze producten. Hier zijn onze retourvoorwaarden om ervoor te zorgen dat je een soepele retourervaring hebt:

Retourtermijn:
Je hebt het recht om gekochte artikelen binnen 14 werkdagen na ontvangst te retourneren, zolang ze niet zijn gebruikt. Deze 14 dagen gaan in zodra je het product hebt ontvangen.

Alle artikelen:
Deze retourregeling geldt voor al onze producten, inclusief sale, outlet en niet-afgeprijsde artikelen. Let op: gebruikte artikelen kunnen niet worden geretourneerd.

Verpakking en staat:
Bij ruilen of retourneren moet het artikel zich in goede staat bevinden en goed verpakt zijn. Zorg ervoor dat de verpakking voldoende is opgevuld om het product tijdens transport te beschermen.

Retourformulier en pakbon:
Voeg altijd een compleet ingevuld retourformulier en de pakbon bij het product dat je wilt retourneren. Het retouradres vind je onderaan het retourformulier. Knip dit uit en plak het op de retourzending, zorg ervoor dat het goed zichtbaar is.

Verzenden:
Geef het pakketje af bij het dichtstbijzijnde postkantoor of PostNL-punt. Houd er rekening mee dat de kosten en het risico van de retourzending voor jouw rekening zijn. We raden aan om een Track & Trace code te gebruiken en deze te bewaren.

Retourbetalingen:
Zodra wij je retourzending hebben ontvangen en geen verdere actie nodig is, zullen wij het verschuldigde bedrag
binnen 14 werkdagen terugstorten op je bank- of girorekening.

Garantie:
Wij bieden 12 maanden garantie op al onze producten op de volgende punten:

  1. Materiaal en Fabricage: Wij garanderen dat elk stuk dat we maken voldoet aan de hoogste normen van vakmanschap en kwaliteit. Dit betekent dat de planken vrij moeten zijn van materiaal- of fabricagefouten.

  2. Duurzaamheid: Omdat onze planken in contact komen met smakelijke lekkernijen en heerlijke hapjes, is het van belang om te garanderen dat ze bestand zijn tegen normaal gebruik. Behalve het mogelijke effect van verkleuringen door voedsel, dat niet te voorkomen is.

  3. Behoud van Epoxy Kunst: Omdat ons kunstwerk een integraal onderdeel van de planken is, garanderen we dat de epoxy kunst zijn schoonheid behoudt en niet loslaat of beschadigt onder regulier gebruik.

  4. Klanttevredenheid: Wij garanderen niet alleen een fysiek product, maar ook een ervaring. Klanttevredenheid is een hoeksteen van onze garantie, waarbij we beloven dat we klaarstaan om eventuele vragen, zorgen of problemen aan te pakken die klanten hebben.

Deze garanties weerspiegelen onze toewijding aan vakmanschap, kunst en de gelukkige momenten die onze planken zullen vergezellen. Wij geven geen garantie op slechts een product; wij bieden een garantie op vreugde, verbinding en blijvende herinneringen. Neem bij eventuele problemen contact met ons op.

Klachtenservice:
Controleer de geleverde artikelen direct na ontvangst op eventuele materiaal- en/of productiefouten. Meld eventuele gebreken onmiddellijk per e-mail aan info@pelanc.nl. Gebreken die niet door slijtage zijn veroorzaakt, zullen worden gerepareerd. Als reparatie niet mogelijk is, sturen we je een vervangend exemplaar.

Terugbetaling:
We zullen de kosten die je hebt gemaakt binnen 14 werkdagen terugstorten. Dit omvat het volledige aankoopbedrag, inclusief oorspronkelijke verzend- en betaalkosten. De terugbetaling zal op dezelfde manier worden gedaan als de oorspronkelijke betaling. Als dit niet mogelijk is, nemen we contact met je op.

Beschadigde of verkeerd geleverde producten:
Als je een beschadigd of verkeerd geleverd product terugstuurt na ontvangst, vergoeden wij de retourkosten achteraf.

Afhandeling:
Zodra we je retourzending hebben verwerkt, ontvang je automatisch een bericht. We streven ernaar dit zo snel mogelijk te doen. Als je na 14 dagen nog niets hebt gehoord, neem dan contact met ons op.

Mocht je vragen hebben over onze retourvoorwaarden of hulp nodig hebben bij het retourneren van een product, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via info@pelanc.nl of bezoek onze contactpagina op: https://www.pelanc.nl/c-6981098/contact


Jouw tevredenheid is onze prioriteit!
 

© 2023 Pelanc | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel