Uniek cadeau 

Een uniek cadeau of relatiegeschenk vinden is nooit makkelijk. Of je nu een uniek cadeau zoekt voor een zakenrelatie of je zoekt een uniek cadeau voor een medewerker, het blijft altijd lastig om een origineel en mooi cadeau te vinden. 

Je wilt niet aankomen met een standaard cadeau zoals een fles wijn of een cadeaubon. Nee, je bent op zoek naar een uniek cadeau of relatiegeschenk om iemand anders te verrassen. Je wilt iemand een uniek cadeau geven omdat je degene waardeert en je hoopt met een uniek cadeau indruk te maken. Je wilt het gevoel geven, dat je moeite hebt gedaan om een super mooi cadeau voor hem of haar te vinden. Daarom hebben wij bij Pelanc het ideale cadeau of relatiegeschenk: een uniek handgemaakte borrelplank. 

Unieke Cadeau of relatiegeschenk

Bij Pelanc geloven we in de kracht van stijlvolle en functionele tafelaccessoires. Onze collectie houten borrelplanken is het resultaat van ambachtelijk vakmanschap, ontworpen om iemand blij te maken met een uniek en handgemaakt cadeau.

Waarom zijn de borrelplanken van Pelanc uniek? Elke borrelplank heeft zijn eigen stijl, omvang en kleuren. Elke plank is anders en is daarom uniek.

Sterker nog, het is niet mogelijk om onze borrelplanken identiek na te maken. Onze borrelplanken worden met de hand gemaakt en de materialen die wij gebruiken, zorgen voor een unieke transformatie van de borrelplank. Zie het een beetje als een eigen vingerafdruk van de borrelplank. Uniek is bij Pelanc dus ook echt uniek.  

Kies Jouw Perfecte Cadeau

Op deze pagina is slechts een kleine selectie gemaakt van onze borrelplanken. Kijk ook eens bij onze collectie borrelplanken. Hier vind je nog veel meer unieke borrelplanken als je op zoek bent naar een uniek en handgemaakt cadeau of relatiegeschenk. 

Sorteer op
 • Handmade

  Madeira Purple Shade
  Madeira Purple Shade

  Prachtige borrelplank van Essenhout in Candy Blush

  € 39,95
 • Handmade

  Mandalay Amber Twilight
  Mandalay Amber Twilight

  Prachtige grote teakhouten borrelplank in Amber Twilight style.
  Wandel binnen in de betoverende schemering van 'Amber Twilight', waar de lucht doordrenkt is met warme gloed en mysterie.

  € 29,95
 • Handmade

  Madeira Tree Fall
  Madeira Tree Fall

  Prachtige borrelplank van Essenhout in Autumn style.

  € 39,95
 • Handmade

  Bombay Peacock
  Bombay Peacock

  Borrelplank Bombay in de style: Peacock
  Mango houten plank met een mooi afgewerkt mat zwart handvat.

  € 29,95
 • Handmade

  Bombay Amber Twilight
  Bombay Amber Twilight

  Borrelplank Bombay in de style van Amber Twilight.
  Mango houten plank met een mooi afgwerkt mat zwart handvat.

  € 29,95
© 2023 - 2024 Pelanc | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel